torstai 5. kesäkuuta 2014

Kesä kurkkii!

Näin on taas vierähtänyt tukeva tovi siitä, kun olen viimeksi ehtinyt hihkumaan elonmerkkejä. Vedetään siis nopea briiffi.

Lapset voi hyvin, Isompi puhua pälättelee ja Pienempi mennä toheltaa. Polkupyöräily lienee kesän kuumin hitti, leikkipuistoissa valloitetaan urakalla kiipeilytelineitä. Sällit on jo kuin kaksoset.

Töissä pitäisi jaksaa päkertää vielä vajaan kuukauden verran ja sitten saakin jo laskeutua lomalle. Duunissa on uusia tuulia, organisaatiouudistuksia, asioita jotka tuo uusia mahtavia haasteita. Työnkuva muuttuu hieman, pääsen pohdiskelemaan, tutkimaan ja kehittämään enemmän. MAHTAVAA!

Arki on hyvää. Luovaa, ongelmanratkaisuja joutuu pohtimaan päivittäin, hermot palaa monta kertaa, mutta arki on hyvää - jokaisessa välissä ehtii nauttia hengenvedon verran. Heinäkuussa kokeillaan sitten sitä elopellossa olemista. "Lomalle" - eli määritellylle ajalle lasten kanssa, jolloin touhutaan tukka putkella ja yritetään vetää välissä henkeä.
 Viikonloppuna vedän hetken henkeä arjen askareista ja lähden ystävän kanssa pieneen reisuun. Tekee todella hyvää! Oma aika, antaa perspektiiviä perheajalle. Mahtavaa!


Aurinkoa kesään, iloa päiviin ja voimia arkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti