tiistai 15. toukokuuta 2018

Vuosipäivitys!

Kesähelteinen tervehdys jälleen näin vuoden kirjoitustauon jälkeen.

Itseasiassa, ei minulla ole sen tähdellisempää sanottavaa: tuhannen mutkan kautta päädyin lukemaan vanhasta blogistani erästä tekstiä ja sieltä eksyin takaisin tähän blogiin.

Luin viimeisen kirjoitukseni sieltä vuoden takaa. Silloin "stunttimies" oli tekemässä muuttoa luoksemme. Tämän jälkeen onhin jo ehtinyt tapahtumaan: muutimme yhdessä isompaan kotiin ja paukautimme karaten vihille viimevuoden talvella. Nyt yritämme kärsivällisesti odotella, kuinka kotimme rakentuu. Ihanan elämänmakuista ja tavallista!

Jälkikasvulle kuuluu hyvää ja elämä porskuttaa eteenpäin mallillaan: Nakkis nauttii koulusta ja Bullis aloittaa koulun syksyllä. Tämän jälkeen on saateltu molemmat mukulat koulumaailmaan. Ah sitä Wilma-viestien määrää ensi syksynä...

Itse tein männävuonna ammatillisesti irtiottoa, palaten kuitenkin takaisin omaan tuttuun työnsarkaan. Muutos oli loppuviimein siinä, että siiryin asiantuntijatehtäviin kehittämishankkeeseen. Nyt on silläkin sortilla hyvä olla!

Me voimme hyvin. Meillä on kaikki hyvin. Ihanan tuikitavallista, hyvää, kaikinpuolin maukasta ja normaalia arkea. Pientä elämää, jossa kaikki asiat ovat mukavasti ja juhlaan on aina aihetta.

Voikaa hyvin!
Ihanaa kesänaikaa kaikille.

2 kommenttia: